top of page

DERMAPEN 4

Uppdaterat: 9 mars 2021

Lider du av acneärr? Tidiga tecken på åldrande hud? Pigmentförändringar? Eller behöver du extra glow efter vintern?


Äntligen kan vi presentera Dermapen 4.


Med en mikronålsbehandling kan man hjälpa huden att både se fräschare ut och stärka sig själv igen. Det som gör Dermapen 4 så effektiv är bland annat behandlingens förmåga att stimulera kroppens egen nyproduktion av kollagen. Kollagen är en grupp proteiner som finns naturligt i kroppen och som är nödvändigt för att huden, musklerna och våra leder ska må bra.

Dermapen 4 kan bidra till att bromsa ålderstecken och föryngra huden, jämna ut pigment, förminska porer och förbättra strukturen. Huden blir mjuk och får en helt ny lyster.


Några exempel på behandlingsområden med Dermapen 4:

• Åldrad hud • Fina linjer och rynkor • Ärrbildningar • Stora porer • Pormaskar • Pigmentförändringar • Hudbristningar • Utstående hudförändringar, till exempel milier


Hur fungerar Dermapen 4?

Dermapen 4 använder sig av 12 stycken sterila sammankopplade nålar som vertikalt gör hål i huden med en automatisk vibrerande funktion.

När Dermapen 4 flyttas över hudens yta, stimuleras den till nyproduktion av naturligt kollagen, samtidigt som fina mikrokanaler skapas i huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt med 80% och säkerställer därmed upptag av behandlingspreparat (hyalyronsyra) och kollagenstimulerande effekt djupt ned i huden.


Fungerar behandlingen på alla?

Nej, alla kan inte behandlas med den här metoden. Vi behandlar till exempel inte dig som är gravid eller dig som nyligen genomgått någon form av kirurgisk behandling eller har försämrad läkningsförmåga i det aktuella området. Vi vill inte heller att du lider av blödarsjuka eller behandlas med blodförtunnande mediciner.


Efter behandlingen

På grund av infektionsrisken bör du undvika att peta dig i ansiktet och sminka dig det närmaste dygnet efter behandling. Kroppen behöver få möjlighet att hinna stänga de mikroskopiska kanaler som behandlingen öppnat upp. Det är också bra om du under den första tiden kan undvika träning och bastubad, som påverkar blodflöde och blodkärl.

Comments


bottom of page