top of page

Hair Frosting' is replacing Balayage & It's so Natural

Uppdaterat: 14 feb. 2022

Vårens nya hårtrend “Frosting” direkt från Hollywood är en light variant av bayalage. Här är allt du behöver veta om den nya trenden.

 

“Frosting är en metod där man på fri hand målar highlights på hårets yta. Placeringen gör att utväxten ser naturlig ut och man fokuserar på fram partiet, perfekt för de som bara går till salongen några gånger om året.”Foto: Instagram @adamburrell


Varma eller kalla toner?


Frosting innebär ofta highlights som har en kall ton men de går även att göra med en varmare, gyllene ton. Det är alltid bäst att ha en bild med dig av vad du vill ha, det hjälper frisören att avgöra vad som är realistiskt att försöka uppnå. Din hudton och ögonfärg avgör vilken ton som är bäst för dig.

Slutligen är det bra att ta tänka på hur mycket underhåll du kan åta dig och hur naturligt du vill att resultatet blir – detta avgör hur ljusa highlights du ska välja. Valmöjligheterna består av allt från subtila highlights som ger intrycket av solblekt hår, till en mer dramatisk förändring i form av ljusare highlights.


 

Foto: Instagram @sofiarichie
Comments


bottom of page