top of page

MEGAWHITE

Uppdaterat: 14 feb. 2022

Den är äntligen här! Den mest skonsamma tandblekning på marknaden. Här är bilder från vårt event tillsammans med Dalou Cosmetics.


Vad är MegaWhite? Gör det ont? Vad får man inte äta/dricka efter behandlingen? Hur många gånger kan man bleka tänderna? Vad kostar det?


Här är svaren på era frågor!


Megawhite sticker ut från mängden tack vare den effektiva formulan i deras blekande gel, unika ingredienser i en patenterad formula som ger en snabb tandblekning. Giftfri och smärtfri tandblekning som håller i 3-4 månader och raderar alla spår efter te, kaffe, läsk, rödvin & tobaksvaror som snus och cigaretter. Det är viktigt att komma ihåg att alla har en egen grundfärg på sina tänder, vissa har vitare och andra gulare. Det är naturligt att tänderna ändrar färg i takt med att vi åldras. Exempelvis kan inget tanblekningssystem bleka tänderna så att de blir ljusare än själva tanden är, det har sin grund i din tands genetiska konstruktion. Likväl kan inte en tand av konstgjort material blekas så att den får en vitare nyans än vad den var då den sattes in. Missfärgningen som uppkommit efter att denna sattes in kommer blekas, men ej vitare än dess ursprungsfärg.


Efter behandlingen ska man unvika exempelvis tobak, viss sorts mat tex. blåbärssoppa och morötter och dryck så som kaffe, te och rött vin (bubbel funkar hehe...) dom första 24 timmarna.

I vissa fall behöver man bleka dubbla gånger eftersom vissa tänder är mer missfärgade eller har starkare pigment och med MegaWhite går det att bleka två gånger under samma behandling.


Megawhite blue fusion är ISO certifierad. Produkten är registrerad i CPNP (Cosmetic Product Notification Portal). Vilket betyder att den är registrerad i EU´s kosmetikregister. 520 whitening machine är CE märkt och följer EU:s säkerhetskrav.


1500kr enkel behandling 15 minuter

2500kr för dubbel behandling 30 minComentarios


bottom of page